• Regjistrohu

Marka
Modeli
Fuqi Km
Min Max
Viti Karburant
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

BLERJA

Blerjen e veturave përmes “Auto kredisë”, Auto Salloni Ridi e mundëson përmes TEB Bank, Pro Credit Bank dhe Raiffaisen Bank.

Auto Salloni Ridi kujdes për dokumentacionin e veturave, në mënyrë që me rastin e pranim dorëzimit të çelësave në dorë çdo gjë të jetë në rregull dhe sigurt.

INFO

Në sallonin tonë të auto mjeteve, mund të gjeni modelet më të mira të prodhuesve prestigjiozë botërorë. Çdo javë sjellim vetura të reja, me çmime dhe kushte të volitshme.

Stafi ynë me mjaft përkushtim dëgjon kërkesat, në mënyrë që dëshirat tuaja të plotësohen.

GALERIA

Copyright © 2010. Auto Salloni Ridi. Të drejtat e rezervuara Plasma

S5 Box

casus telefon
casus telefon